Obavestenje

Obaveštenje: Dugujem Vam veliko izvinjenje jer nisam od bloggera dobio notifikaciju za nekoliko vaših komentara. Te komentare sada možete videti među ovim poslednje objavljenim. Potrudiću se da se ovo više ne dešava. Još jednom bih vas zamolio da se ne potpisujete sa Anoniman već ukoliko nemate neki od ponuđenih naloga, koristite opciju ime/url gde možete upisati samo polje ime.

четвртак, 07. фебруар 2013.

Objašnjenje Ocena - Djuka1 - nikome ne dajem ovu ocenu, jer svako ko se iscimao da uloži svoje vreme u nešto, ne zaslužuje ovu ocenu.


2 - sve što mi je bilo previše ogavno da odgledam do kraja, bilo vizuelno, bilo idejno
 3 - sve što sam uspela da odgledam do kraja, uz ogroman inat, a kad sam odgledala, zažalila sam4 - sve čekam da se nešto dobro dogodi, a ne dogodi se. Može da se gleda u spcijalnim okolnostima, kad nije bitno koji film ide, jer ne obraćate pažnju pošto ste zauzeti drugim stvarima. Kad bacite pogled na ekran, tu su lepi glumci i lepi pejzaži
5 - ima potencijala, ali mu fali fokusiranosti ili ideje nisu izvedene do kraja, ili se gube u pametovanju

6 - dobra ideja, nedosledno sprovedena. Takođe ovu ocenu obično dajem biografijama koje su previše našminkane ili koje previše naglašavaju samo jednu stranu ličnosti.
7 - fini filmovi koji popravljaju raspoloženje, filmovi za osmehivanje ili glasno smejanje. To može biti i dobra drama, ali joj fali ili uverljivija gluma, ili neki jači kraj.
8 - dobar film, ali previše nerazumljiv ili previše naporan za gledanje. Može biti i film koji je odlično urađen, ali je ideja rupičasta.

9 - film za razmišljanje, film koji ti naježi i tabane   


 10 - apsolutno savršenstvo, film kom se često vraćam

Нема коментара:

Постави коментар