Obavestenje

Obaveštenje: Listu sa vašim predlozima možete videti ovde .

субота, 16. јул 2011.

Direct Contact (2009)

Kod nas nazvan: Direktan Kontakt
Žanr: Akcija | Triler
Režija: Danny Lerner
Glumci: Dolph Lundgren, Gina May, Michael Paré

Priča:
Američkom zatvoreniku u ruskom zatvoru data je šansa da se spasi teko što će povratiti kidnapovanu Amerikanku.

Moj osvrt:
Ako ste pomislili da je ovo još jedan od onih glupavih filmova sa Dolf Lungrenom, potpuno ste u pravu. Ustvari, ovo je još gluplji film od tih glupih filmova. Radnja je stvarno "unikatna". On je, gle čuda, bivši obaveštajac ili šta već, pa, gle čuda, on jedini odgovara za opasan zadatak (neverovatno zar ne). Mora da odkidnapuje kidnapovanu devojku koja je, opet gle čuda, kćer tamo nekog bitnog lika.

I šta se tu dešava... pa ništa, Dolf ide i udara sve po ušima, gazi sve pred sobom, glumi one man army i te tako umne stvari. Za ovaj film teško da može da postoji neki spojler, jer ko ovde nešto ne predvidi, iskreno se brinem za njegovo zdravlje. Ovaj film je serija grešaka i samo mali deo njih ostavljam za Naj scenu. Ne bih dalje trošio slova s tastature. Uživajte...

Zanimljivosti
Film je u bioskopima prikazan u Kuvajtu, Emiratima i Kini. 

Naj scene:
Pošto na netu ne pronađoh te gomile gluposti od scena (baš čudno kad je ovakav film u pitanju), moraću vam rečima dočarati ugođaj. Dolf je na početku filma u ruskom zatvoru, ali kada izađe iz zatvora, postoji nekoliko (čitaj stotinak) pokazatelja da se on nalazi u Sofiji, a to baš i nije tako blizu Rusije. Inače, u jednom delu filma, on se infiltrira u bazu glavnih negativaca. E tu smo. To je logor koji ima pobodenu albansku zastavu, glavni negativci imaju srpski grb na kapama a zatvorenici su im verovatno iz zemalja bivše Jugoslavije. Sve u svemu, dobro je da postoje ove scene u filmu, bar nešto vredno gledanja.

Moja ocena: 2/10

3 коментара:

  1. Одговори
    1. Heh, videh u e-mailu da je neko ostavio komentar za film i morao sam doći na blog da vidim o kom se filmu radi. Iz naslova se nisam ni setio :)
      Doduše ovo je sa početka blogovanja a to baš i nije bilo skoro

      Избриши
  2. Strasan film!Kao i svi do sada koje je radio Lundgren.

    ОдговориИзбриши