Obavestenje

Obaveštenje: Listu sa vašim predlozima možete videti ovde .

понедељак, 21. новембар 2011.

27 Dresses (2008)


Kod nas nazvan: 27 Haljina, Zauvek Deveruša Nikada Mlada
Žanr: Komedija | Ljubavni
Režija: Anne Fletcher
Glumci: Katherine Heigl, James Marsden, Malin Akerman

Moj osvrt:
Šta ova romantična komedija ima što druge nemaju? Manje više ništa. Jedino ovaj fazon sa 27 haljina je nešto što do sada nisam video, sve ostalo je šablon. Uvek imamo par čija je veza potpuno neostvarljiva, pa se oni kao slučajno zaljube, pa se nešto pokvari ali na kraju neki od likova dožive otkrovenje i isprave situaciju i svi smo srećni kao mali majmuni.


Takva situacija je i ovde. Glavni lik tumači preslatka Ketrin Higl, njenog budućeg dragog simpatični Džejms Marsden, njenu sestru koja joj zagorčava život Malin Ejkerman. U principu ceo film se sveo na duele nje i njene sestre oko njenog šefa a Marsdenov lik se pojavio da ona doživi to otkrovenje. Samo finale, kada sve treba da kulminira onim što čekamo ceo film, nekako mi je mlako i neubedljivo. 


Film je generalno zanimljiv, može da popravi raspoloženje ako niste baš u nekom cepidlačkom fazonu a može i fino da nasmeje u pojedinim momentima. U svakom slučaju nije gubljenje vremena.

Zanimljivosti:
Odeljenje koje se bavilo kreacijom haljina moralo je da ih pravi ponovo jer svi modeli koje su ranije kreirali, odlično su stajali Ketrin zbog njene figure.

Naj scena:


Scena u kojoj Džejn (Heigl) besni nesvesna prisustva drugih ljudi.

Moja ocena: 5/10

Нема коментара:

Постави коментар