Obavestenje

Obaveštenje: Listu sa vašim predlozima možete videti ovde .

среда, 14. септембар 2011.

Horrible Bosses (2011)


Kod nas nazvan: Kako Se Rešiti Šefa
Žanr: Komedija | Kriminalistički
Režija: Seth Gordon
Glumci: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis...

Priča:
Tri prijatelja kuju zaveru da ubiju svoje užasne šefove kada shvate da ovi stoje na putu njihovoj sreći.

Moj osvrt:
Braćo, evo me sa još jednog izveštaja iz bioskopa. Iako nismo bili oduševljeni izborom filmova za jučerašnji dan, odluku o odlasku u bisokop nismo hteli da menjamo pa smo u zadnji čas izabrali ovaj film. Posle svega mogu reći da je izbor bio sasvim dobar. Imamo tri lika koji žele da ubiju svoje šefove. Razlozi dvojice su ok, ako se može reći da je i jedan razlog ok za ubiti nekoga. Ali braćo, jedan od njih odlučuje da ubije šeficu zato što ova želi da spava sa njim. Šeficu glumi Dženifer Aniston sa više nego očiglednom estetskom promenom na sebi. Ok, razumem da on neće da prevari svoju verenicu, ali da je to razlog da je ubije...

Neću dalje ništa da vam otkrivam, što manje znate, više ćete biti prijatno iznenađeni. Ono što se meni dopalo, to je što je ova komedija poput Hangover-a i hvala Bogu na tome. Kada kažem da je poput Hangovera, to znači da nema onog isilovanog američkog humora na koji ne bi znali da se nasmejete da nema onog smeha u pozadini. 3 glavna glumca su ok ali oni koji su sporedni ovde su mnogo bolji. Kevin Spejsi koji je za mene jedan od 5 najboljih glumaca koje sam ikada gledao je, malo je reći, FENOMENALAN. Ne postoji scena sa njim u kojoj vas ne nasmeje. Raduje i veoma kratka pojava legende Donalda Saterlenda. Kolin Farel je izvrstan a Dženifer Aniston sasvim ok za ono što treba da predstavlja u filmu (bilo je zanimljivo čuti je kako žestoko psuje), što važi i za Džejmija Foksa. Ako planirate ovih dana da posetite bioskop, nemojte propustiti ovaj film. Garantuje momente dobre zabave, garatnuje dosta dobrog humora... od jedne komedije i više nego dovoljno.

Zanimljivost:
Režiser je tražio od glumaca da što više improvizuju i svi su to radili osim Dženifer Aniston koja je izjavila da su njene rečenice u scenariju "prelepo složene".

Naj scena:
Nema teorije naći samo jednu, mnogo je dobirh scena koje će vas lepo nasmejati.

Moja ocena: 6/10

Нема коментара:

Постави коментар