Obavestenje

Obaveštenje: Listu sa vašim predlozima možete videti ovde .

понедељак, 29. август 2011.

17 Again (2009)


Kod nas nazvan: Ponovo 17
Žanr: Komedija | Drama | Fantastika | Ljubavni
Režija: Burr Steers
Glumci: Zac Efron, Matthew Perry, Leslie Mann...

Priča:
Čovek kome baš i nije sve išlo kako je želeo dobija priliku da se vrati u mlade dane i ispravi sve to.

Moj osvrt:
Ovaj film nipošto nije originalan, mada ga predstavljaju tako. Postoji film koji se zove, gle čuda, 18 Again!. U njemu je ideja potpuno ista, samo što je bolji od ovog novog. Metju Peri (Čendler iz serije Prijatelji) glumi lika kome je život pošao u totalno drugom smeru od očekivanog. Zbog toga što mu je devojka ostala trudna, on se odrekao košarkaške karijere. Danas, kada je pred razvodom i kada ga rođena deca ne poštuju, on želi da može da se vrati u školske dane i sve to ispravi. Sledeće jutro se budi sa 17 godina ali u sadašnjem vremenu i zabava počinje.


Nemam šta pametno reći osim da je film simpatična i glupava zabava. Sve dok ga shvatate tako, velike šanse su da ćete uživati u njemu. Ono što je zanimljivo u njemu je odnos Majka (Metju Peri, Zek Efron) kao sedamnaestogodišnjaka sa njegovom ženom i decom koji nemaju pojma da je to ustvari on, i tu nastaje gomila komplikacija. Još jedna stvar je ubačena fino, a to su dešavanja oko najboljeg prijatelja našeg glavnog lika. Tog totalno otkačenog lika glumi Tomas Lenon i on sigurno diže zabavu u filmu na viši stepen.


Lepo je i što je broj tinejdžerskih retardizama ovde sveden na minimum pa i nema bog zna šta da vas iznervira. Na kraju ću još reći da je i gluma sasvim ok. Ako tražite jendostavnu zabavu i momente smeha, ovaj film će u potpunosti zadovoljiti.

Zanimljivost:
Pri samom kraju snimanja Zek Efron je dobio upalu slepog creva. Tek posle snimanja je otkriveno u čemu je problem i on je odmah operisan.

Naj scena:

Ponovo u školi uz totalni promašaj u osećaju šta je danas cool.

Moja ocena: 5/10

Нема коментара:

Постави коментар