Obavestenje

Obaveštenje: Listu sa vašim predlozima možete videti ovde . Još jednom bih vas zamolio da se ne potpisujete sa Anoniman već ukoliko nemate neki od ponuđenih naloga, koristite opciju ime/url gde možete upisati samo polje ime.

петак, 12. јун 2020.

Filmski Hitovi - Godina Deveta


Uh, prerano smo počeli da zaboravljamo. Opet kasnimo sa rođendanskim postom. Ko bi rekao, već deveti. 

Ovaj post bih počeo jednim velikim HVALA. Hvala vam, braćo i sestre, što ste sa mnom godinama, što me bodrite, hvalite, kritikujete, trpite, savetujete, što me činite bogatijim iz dana u dan. 

Ne bih se osvrtao za nama. Dosta je toga. Idemo samo napred i nadajmo se da je ono najbolje pred nama. Braćo i sestre, budite mi zdravi, uspešni i nasmejani 

Srećan nam deveti

6 коментара:

 1. nisam vise anoniman :D12. јун 2020. 14:50

  Sve najbolje, domacine!
  I da se dogodine, za promenu, setimo rodjendana na vreme. :)

  ОдговориИзбриши
 2. Devet godina je impresivan blogerski staž! Čestitke na istrajnosti, podrška u budućnosti - svaki novi tekst pokazuje koliko se napredovalo i koliko je uloženo truda, ljubavi, vremena. Pošto smo tu negde po prevaljenom putu sa stranicama, razumem sve izazove. Srećno i uspešno još mnogo godina!:))))

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala najlepše, Isidora. Kao što sam već jednom napisao, kada to dođe od Petra Pana sa olovkom, ima i te kako posebnu draž :)

   Избриши
 3. Анониман12. јун 2020. 17:28

  Све најбоље и још пуно добрих рецензија!

  ОдговориИзбриши