Obavestenje

Obaveštenje: Listu sa vašim predlozima možete videti ovde . Još jednom bih vas zamolio da se ne potpisujete sa Anoniman već ukoliko nemate neki od ponuđenih naloga, koristite opciju ime/url gde možete upisati samo polje ime.

петак, 24. фебруар 2012.

Kill List (2011)


Kill List (2011) on IMDb
Kod nas nazvan: Lista za Odstrel
Žanr: Horor | Triler
Režija: Ben Wheatley
Glumci: Neil Maskell, MyAnna Buring, Harry Simpson...

Priča:
Skoro godinu dana posle neuspešnog posla, plaćeni ubica uzima posao u kom treba da ubije troje ljudi. Ono što počinje kao jednostavan posao, završava se putem u srce tame...

Moj osvrt:
Ovo je bez konkurencije, bez sumnje, bez ikakvog daljeg polemisanja i razmišljanja najveće govno od filma koje sam u životu pogledao. Imamo glavnog lika i njegovu suprugu koji se non stop raspravljaju oko milion stvari. Imamo najboljeg prijatelja ovog lika koji je ujedno i pomoćnik u tim ubistvima. 90% filma su bračne rasprave i prazne priče između likova. Tokom tih bračnih rasprava poželećete milijardu puta da Leatherface zaluta iz Texas Chain Saw Massacre i preseče ove retarde na pola. Tokom filma nam nabacuju neke čudne stvari, kao zapliću misteriju i slična sranja. Kao ovaj glavni lik je nešto zajebano pa mu se pre ubistva neki i zahvale. I na kraju šta se ispostavi, ama baš ništa. Da sada uzmu i izbrišu sva ta misteriozna preseravanja, ništa vam u filmu ne bi falilo. 


Likovi koji unajmljuju ubice su providni i vidi se da vode neku zajebanu igru. Naravno na kraju se vidi da su oni upravo ono što se očekuje. Ovo nije Linčov nadrealizam koji možda ne skontate, ovo nije misterija koju treba otkriti, ovo nije priča koju treba analizirati, ovo nije film o kom treba razmišljati, ovo je film koji to nije, ovo je jedno najobičnije smeće koje treba zaobići u širokom luku. Da braćo i sestre, iako sam rekao da vam nikada neću reći da ne pogledate neki film, sada vam to govorim. Seks i Grad, Očajne Domaćice, repertoar Ivana Bosiljčića, pornići, sve to ima više mozga i duha od ovog nedela. Zbog toga uz njega neće stajati ni Zanimljivosti ni Naj scena. Samo ocena koja ga najbolje opisuje.

Moja ocena:0/10

Drugo Mišljenje: Kill List (2011)

1 коментар:

  1. Auuuu prijatelju kakvo sranje od filma.Nisam pročitao ovo pre nego što sam ga pogledao.Mislio sam pogledaću jedan solidan hororčić,malo se zabavit.I ja se tako nemestio u fotelju pritisnuh 'play' i poče jedno od najglupljeg izgubljenog vremena u mom životu.Pogledah prvih pola sata i mislim se 'hajde nema veza može biti u nastavku neka trzalica nešto zanimljivo šta znam...".Idućih pola sata sam pokušavao da ostanem budan(supruga me je povremeno budila ona je gledala neku seriju na tv;)).I kada konačno dođe kraj kada sam se KONAČNO ponadao nečemu dobih najveći mogući idiotizam.Čoveče kada se samo setim da sam za to vreme mogao gledat u plafon i razmišljat o veličini svemira tuga me uhvati.Onda danas uđoh na blog i pronađoh ovo.Mogu misliti koliko si duša spasio ovom recenzijom, ja sam izgleda zakasnio.

    ОдговориИзбриши